Uraw’ın dünya kadınlarına yeni müjdesi: “Hangi Kırışıklık?”

Uraw’ın dünya kadınlarına yeni müjdesi: “Hangi Kırışıklık?”

Vakıf Katılım

İşte merakla beklenen Uraw Kozmetik’in yeni ürünleri! 

Ürünleri dünyada 28 ülkede satılan ve yüksek ilgi gören Uraw Kozmetik, büyük fark yaratacak Kırışıklık Karşıtı Anti-Wrinkle Serum’un da içinde bulunduğu  yeni Serum Grubunu ve Toniğini dünya kadınlarının hizmetine sundu. 

Anti-Wrinkle Serum’un yanısıra yeni Uraw ürünleri arasında her biri kendi alanında etkili sonuçlar veren Gözenek Sıkılaştrıcı Tonik, Aydınlatıcı Serum, Leke Karşıtı Serum ve Nemlendirici Serum bulunuyor. 

Çizgilerle vedalaşma zamanı, “Hangi Kırışıklık?”

Uraw Kırışıklık Karşıtı Anti-Wrinkle Serum, hızla memnun edici sonuca ulaştırıyor ve etkisini koruyor. Kırışıklıkları minimize eden Anti-Wrinkle Serum, gücünü özel formülündeki birçok bileşenin yanısıra içerdiği saf Hyaluronik Asit ve saf Retinol’den alıyor.  

Orta yaş ve üstü kadınların önemli sorunlarından biri olan kırışıklıklardan kurtulmalarına önemli katkı sağlayan Uraw Anti-Wrinkle Serum, mimiklere bağlı olarak ortaya çıkan göz çevresi kırışıklıklarına, alın, şakak, yanak bölgelerindeki çizgilerin azaltılmasına büyük katkı sağlıyor. 

Aynı faydaya niye daha fazla ödeyesiniz? Yüksek kalite, makul fiyat

Özellikle yabancı markaların Anti-Aging ürünleri fiyat olarak el yakarken yerli marka olan Uraw Kozmetik’in benzer etkilere sahip  bu yeni ürünü fiyat olarak da kadınların yanında.