Beşiktaş jimnastik kulübü, öze dönüş için tarihi kampanya başlattı

Beşiktaş jimnastik kulübü, öze dönüş için tarihi kampanya başlattı

Vakıf Katılım

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK, öz değerlerine dönmek ve ekonomik bağımsızlığını kazanmak için dev bir bağış kampanyası başlattı. Bu yıl 117. yaşını kutlayan Beşiktaş JK’nın 34. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam seni” sloganı ile duyurulan kampanyanın startını Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısı ile verdi. Bütün Beşiktaşlılar’ı kulübe destek olmaya çağıran Çebi, Beşiktaş’ı şeffaf, hesap verir ve kurumsal bir yapıya kavuşturarak, geleceğini garanti altına almak için yola çıktıklarına işaret etti. “Bu kampanyada 10 lira veren de, fazlasını veren de Beşiktaş tarihinde yerini alacak” diyen Çebi, “Bağışların doğru yerlere harcandığının teminatı da garantörü de benim” diye konuştu.

“Bırakmam Seni” kampanyasının ilk bağışçısı, “BIRAKMAM” yazıp 1903’e mesaj gönderen Başkanımız Ahmet Nur Çebi oldu. Kamanyaya ilk iki saatte 30 bini aşkın kişi katılarak Beşiktaş’a destekte bulundu.

Bırakmam Seni Kampanyası Kulübümüze Çok Faydalı Olacaktır

Kampanyanın Beşiktaşımız’a çok fayda sağlayacağını ve kampanyadan elde edilecek her bir kuruşun yerinde kullanılacağını ifade eden Çebi, şu noktalara dikkat çekti:

  • Bağış kampanyasını 19 Mart’ta başlatmayı planlıyorduk. Süreç pandemi nedeniyle ertelenmişti. Pandemi, ekonomimizi olumsuz yönde etkiledi. Kulübümüz, pandemiden önce de diğer kulüpler gibi ekonomik olarak zor durumdaydı.
  • Taraftarlarımız beni gördükleri her yerde bağış kampanyası düzenlenmesi talebinde bulundu. Taraftarlarımız, “Bu bizim hakkımız ve yerine getirmek istiyoruz” söyleminde bulundu. Kampanyanın temelini taraftarlarımızın ısrarlı talebi oluşturdu.
  • Kampanya Beşiktaş’a çok faydalı olacaktır. Milyonlarca taraftarımızın bize destek olacağına inanıyoruz. Bizler geleceği tesis ederken, öze döndüğümüz şeffaflığa dayalı bir sistem oluştururken taraftarlarımız bize çok destek olacak. Beşiktaşımız’a ulaşacak her bir kuruş, yerinde harcanacaktır. Bunun sözünü buradan veriyorum.
  • Gelirlerimiz, bankalar konsorsiyumundan aldığımız kredinin geri ödenmesinde kullanılıyor. Planlarımızı gerçeğe dönüştürmek için taraftarlarımızın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Bu kampanyaya ne kadar çok taraftarımız katılırsa bizler de o kadar çok motive olacağız. Az veren de çok veren de bizim için çok kıymetli. Her taraftarımızdan imkanları çerçevesinde destek olmasını bekliyoruz.
  • Geriye dönük on yıllık sürecin özel denetim firması tarafından araştırılması süreci devam ediyor. Bu konuyla ilgili herhangi bir aksaklık olmadığını vurgulamak istiyorum. Pandemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan özel denetim firması, kayıp zamanı telafi etmek için hızla çalışıyor. Bu uygulamanın şeffaf bir yapı oluşturabilmek için gelenek haline gelmesini istiyoruz.
  • Beşiktaşlı iş adamları ve iş kadınlarının da desteğine ihtiyacımız var. Beşiktaş’a bağışta bulunacak kişilerin isimleri tarihimizin şanlı sayfalarında yerini alacaktır.

Bizim bir bir davamız var, o da bağımsızlık davasıdır

  • Tüm gayemiz, uzun süreli ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak. Maddi ve manevi birliğimizi tüm Türkiye’ye göstermemiz lazım. Bu konuda başarılı olacağımızdan şüphe duymuyorum. Bulacağımız maddi ve manevi destekle Beşiktaşımız’ı uçuracağız.
  • Bizim bir davamız var. Bu dava bitene kadar buradan gitmeyeceğiz. Beşiktaş’ın bağımsızlığını koruma mücadelesi veriyoruz. Beşiktaş’ın değerleri ile evrensel bir kulüp haline gelmesini istiyoruz. Bu dava her kuruşun hesabının verilebilmesini sağlama davasıdır. Bunu başarmadan buradan gitmeyi düşünmüyoruz.
  • Beşiktaş’ın öz değerlerine dönmesi ve ekonomik bağımsızlığını elde etmesi için taraftarlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Biz hep beraber bu işi başaracağız ve yolumuza daha güzel bir Beşiktaş ile devam edeceğiz. Taraftarlarımız ve camiamızın desteği olmadan bunu başaramayız.

Beşiktaş’ın geleceğini taraftarlarımızla birlikte inşa edeceğiz

  • Bugünü güzel günlerin başlangıcı olma yolunda bir milat olarak kabul ediyoruz. Bize güvenmenizi istiyoruz. Beşiktaş’ın geleceğini bu kampanyadan gelecek her bir kuruşla inşa edeceğiz.
  • Beşiktaş’ın paralarının çarçur edildiğini hiç unutturmayacağım. Her platformada bunu konuşmaya devam edeceğim. Kötü durumları camiaya anlatmak zorundayım. Bunu görev olarak kabul ediyorum.”
  • Şimdi bütün Beşiktaşlıları, bırakmamseni.org sayfamızdan seçeceğiniz ödeme yöntemiyle kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Beşiktaş’a gönül veren herkesin kulübüne sahip çıkması hem hakkı hem de sorumluluğudur. Gün, hakkımızı kullanma, sorumluluğumuzu yerine getirme günüdür. Çünkü Beşiktaş hepimizin

Kampanyaya Katılım Nasıl Olacak

Taraftarlar Bırakmam Seni kampanyasına;

  • www.birakmamseni.org web sayfasından
    • Kredi kartıyla direkt ödeme yöntemi ile
    • Banka hesap numaralarına EFT ve Havale göndererek
    • Tüm operatörlerden 1903’e ‘bırakmam’ yazıp mesaj atarak bağışta bulunabilecek.
  • Ayrıca, tüm Türkiye’deki PTT şubelerinden posta çeki hesabına diledikleri kadar bağış yapabilecek.
  • Yurt dışından kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar, web sayfasından kredi kartı ile ya da EFT/Havale yolu ile bağışlarını gönderebilecekler.

Tarihi kampanyaya tarihi tanıtım filmi

Beşiktaş’a gönül veren ajansların desteği ile hazırlanan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının iletişim faaliyetleri kapsamında çekilen kampanya çıkış filmi, Beşiktaş’ın ilk futbol takımından 8 sporcusunun Çanakkale Harbi’nde şehit olmasını konu ediyor.

Şehit olan sporculardan, futbola ve edebiyata düşkün olan Kaptan Şair Kazım’ın cebinden çıkan bir kağıtta maaşını Beşiktaş’a bağışladığına ilişkin bir not bulunur. Spor yapmadığı zamanlarda şiir yazdığı için şair lakabıyla anılan Kaptan Kazım’ın, “Biz Onbir Arkadaşız, Lakin Arkamız Var” mısrası zamanla “Beşiktaş Marşı” olarak yıllarca taraftarın statlarda haykırdığı bir slogan oldu.

“Bırakmam Beşiktaşım Seni” Reklam Filminin Künyesi

Kampanya filmi linki: https://www.youtube.com/watch?v=YeCX6W-WspA

Yapım: KOLİBA FİLM

Yapımcı : ATA TÜRKOĞLU Yönetmen : ŞAHİN ALTUĞ

Hikaye : RIDVAN AKAR Senaryo : OZAN YURDAKUL Müzik: TOYGAR IŞIKLI

Kurgu: ALİ RIZA BAŞARAN Seslendirme: SERKAN KESKİN

Oyuncular: FATİH AL - YUSUF BAYMAZ

Prodüksiyon: 25 FİLM

Yönetici Kreatif Direktör : AYŞE AYDIN

Kreatif Direktör : MEHMET GÜNEY Kreatif Grup Direktörü : MELİK ATALAY-CÜNEYT ÖZALP

Yönetmen : BAKİ

Hibya Haber Ajansı