İBB'nin Kariyer Eğitim Günleri kayıtlar başladı

İBB'nin Kariyer Eğitim Günleri kayıtlar başladı

Vakıf Katılım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından gençlerin katılımı ile düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri için kayıtlar başladı. 18 – 25 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde, üniversite öğrencisi gençlerin donanımlarını arttırmak amacıyla düzenlenecek olan eğitim programlarına başvurular gencliksporkariyer.ibb.istanbul  adresinden online olarak yapılacak. 1.000 kişilik kontenjanla düzenlenecek olan program, Anadolu ve Avrupa yakasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. 

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği eğitim programları Avrupa yakasında Bakırköy’deki İBB Cem Karaca Kültür Merkezinde, Anadolu yakasında ise Ümraniye İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Üniversite öğrencileri ve üniversite mezunları programa katılabilecek. Katılanlara, eğitimleriyle ilgili sertifika verilecek.

Daha önce “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri, Duygusal Dayanıklılık, İmaj ve İletişim,  Sosyal Yaşamda Kişisel İş Etiketi, İş Hayatında Başarı Adımları” gibi birçok farklı alanda gençlerin üniversite sonrası kariyerleri için önemli bilgiler edindiği Kariyer Eğitim Günleri, bu dönemde de onları geleceğe hazırlayacak konu ve konuklara ev sahipliği yapacak.

Cumartesi günleri gerçekleştirilecek programlar tamamlandıktan sonra ise İBB tarafından Kariyer ve İstihdam Zirvesi düzenlenecek. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde yapılacak olan zirve 10 – 11 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı