Lila Group’tan şimdi de Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy için Anlamlı Bağış

Lila Group’tan şimdi de Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy için Anlamlı Bağış

Vakıf Katılım

Ülkemizin önde gelen hijyenik temizlik kâğıdı üreticilerinden Lila Group, üretim tesisinin de bulunduğu Çorlu ile birlikte Tekirdağ ve Çerkezköy’deki devlet hastaneleri ve ambulansların 3 aylık hijyenik temizlik kâğıdı ihtiyacını karşılıyor.

Tekirdağ il Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçen Lila Group, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’deki devlet hastaneleri ve ambulansların 3 ay boyunca ihtiyacı olan tüm muayene masa örtüsü, tuvalet kâğıdı, kağıt havlu ve peçeteyi bağışlayarak ilgili yerlere ulaştırmaya başladı.

Koronavirüs salgının ülkemizde de görülmesinin ardından harekete geçerek T.C. Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kamu hastane ve ambulanslarında kullanılmak üzere piyasa değeri 2,5 milyon TL’yi bulan 100 bin rulo (5 milyon metre uzunluğunda ve 2,5 milyon adete tekabül eden) muayene masa örtüsü bağışlayan Lila Group, şimdi de üretim faaliyetlerini yürüttüğü bölge için seferber oldu.

Lila Group CEO’su Alp Öğücü yapılan bağışın bir kamu görevi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Tüm dünya gibi ülkemiz de koronavirüs salgını ile mücadele ediyor. Her birimizin bireysel olarak, şirketlerin ise kurumsal olarak bu mücadelede sorumluluğu var. Bizim gibi hijyen ürünleri üreten bir grup içinse bu sorumluluk çok daha fazla. ‘Önce sağlık’ dedik ve ilk günden beri en üst seviyede tedbirler alarak işimizin başındayız. İnsanların bu süreçte artan hijyen ihtiyacını karşılamak için özverili bir çaba içindeyiz. Üretim yaptığımız Çorlu ve civar bölgeler bizim için her zaman çok önemli… Bölgemizin yararına olacak her çalışmanın içinde bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yaşanan bu zorlu süreçte büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımızın temizlik kağıdı ihtiyacını karşılayarak kendilerinin bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için mutluluk kaynağı. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek bu zorluğun da üstesinden geliriz.”

#ÜstesindenGeliriz


Hibya Haber Ajansı