KIA’dan haziran ayına özel 3 ay sonra öde kampanyası

KIA’dan haziran ayına özel 3 ay sonra öde kampanyası

Vakıf Katılım

Anadolu Grubu Şirketi Çelik Motor’un markası olan KIA, haziran ayına özel 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sunulan cazip faiz fırsatları kampanyası başlattı.

‘Şimdi Al Eylül’de Öde’ kampanyası kapsamında, Sportage’da 70 bin TL’ye, XCeed’de 60 bin TL’ye, Picanto’da 40 bin TL’ye 18 ay taksit ve yüzde 0,59 faiz avantajı sunan KIA; Stonic, Ceed ve Rio modellerini ise 50 bin TL’ye 18 ay yüzde 0,59 faiz fırsatıyla satışa sunuyor.

KOBİ’leri de unutmayan KIA, Bongo’da 40 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz kampanyasına devam ediyor.

KIA, yaza yeni bir otomobille başlamak isteyenler için haziran ayına özel kampanya hazırladı. KIA’nın sevilen modellerinin yer aldığı kampanya çerçevesinde otomobil tutkunları yaza yeni bir araç sahibi olarak girecek ve üç ay sonra ödeme fırsatından yararlanabilecek.

Şimdi al, eylülde ödemeye başla

KIA’nın haziran ayına özel olarak hazırladığı kampanya çerçevesinde, geleneksel SUV modellerine yeni bir soluk getiren, daha kompakt ve sportif çizgilere sahip XCeed 60.000 TL’ye ve KIA’nın amiral gemisi Sportage haziran ayı sonuna kadar 70.000 TL’ye 18 ay boyunca % 0,59 faiz fırsatıyla otomobil severleri bekliyor.

A segmentinde tasarımı, sınıfının üstünde iç hacmi, otomatik şanzıman seçeneğiyle dikkat çeken Picanto 40 bin TL’ye 18 ay %0,59, B SUV segmentinde fark yaratan tarzıyla Stonic, dinamik tasarımı ve boyutlarıyla sınıfının önde gelen araçlarından olan Rio, ve C hatchback segmentinin güçlü modelleri arasında yer alan ve Avrupalı sürücüler için Avrupa’da üretilen Ceed haziran sonuna kadar 50 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,59 faiz fırsatıyla satışa sunulacak.

Yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı ve aerodinamik tarzıyla KOBİ’lerin tercihi olan Bongo ise, haziran sonuna kadar 40 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizle yeni sahiplerini bekliyor.

Hibya Haber Ajansı