Ramazan Ayına Özel, Dopdolu İçerikler Digiturk Ekranlarında

Ramazan Ayına Özel, Dopdolu İçerikler Digiturk Ekranlarında

Vakıf Katılım

Digiturk, mübarek Ramazan ayına özel hazırladığı zengin içeriklerini 1 No’lu beIN HD kanalından yayınlayacak.

Ramazan ayı boyunca, bu döneme özel hazırlanan içeriklerin yanı sıra Digiturk sayesinde hepsi birbirinden kaliteli, gişe rekortmeni yapımlar da evlerimizin ekranlarına taşınmaya devam edecek.

Türkiye’nin ilk ve lider dijital yayın platformu Digiturk, bu yıl da 11 ayın sultanı Ramazan’ın ruhuna uygun programları ve zengin içerikleri ile tüm üyelerine bu mübarek ayın coşkusunu yaşatacak.

Ramazan Ayına Özel İçerikler, 1 numaralı kanal beIN HD’de!

Ramazan ayı boyunca, İslam sanatına dair belgeseller ve dini sohbetlere yer verecek olan 1 numaralı kanal beIN HD, beIN Ramazan Özel kanalına dönüşecek ve 24 Nisan Cuma günü saat 00:00’dan 24 Mayıs Cumartesi günü saat 06:00’ya kadar sürecek yayınları ile izleyicilerine ulaşacak. Dileyen izleyiciler, içeriklere Digiturk Portal’ında bulunan Ramazan Özel uygulaması üzerinden de erişebilecek.

Ramazan Boyunca Digiturk’te Her Gün Bir Yeni Film İzleyebilirsiniz!

Birbirinden popüler ve gişe rekortmeni filmleri izleyicileriyle buluşturan beIN MOVIES kanallarında ve beIN CONNECT’te, ay boyunca tüm ailece izlenebilecek çok özel filmler de yer alacak. Ramazan boyunca izleyicilerine her gün için bir film keyfi öneren Digiturk’te öne çıkanlar ise şöyle:

Oscar Ödüllü ‘Parasite’

Cannes Film Festivali ve 2020 Akademi Ödülleri’nde adeta destan yazan bir Güney Kore filmi… Altın Palmiye ile En İyi Film ve Yönetmen dahil 4 dalda Oscar kazanan “Parasite”, hınzır senaryosu ve Hitchcock tarzı gerilimiyle her sinemaseverin en az bir kez izlemesi gereken bir deneyim.

Captain Marvel

Marvel ilk solo kadın kahraman filmini nihayet huzurlarımıza getirdi. 2019’un en başarılı filmlerinden biri sayılan bu müthiş çizgi roman uyarlamasının başrolünde Oscar’lı yıldız Brie Larson’u izliyoruz. Savaş uçağı pilotuyken kendisini bir anda S.H.I.E.L.D.’in kanatları altında bulan Carol Danvers’ın maceraları bir yandan kahkahaya boğarken, diğer yandan da heyecana gark ediyor izleyenleri.

Oyuncak Hikayesi 4

Woody, Buzz ve oyuncak arkadaşları geri dönüyorlar! Gelmiş geçmiş en başarılı animasyon serilerinden olan “Toy Story”nin 2019 tarihli bu dördüncü ve son bölümünde kahramanlarımız bir kez daha yollara düşüyorlar. Oscar’lı filmin orijinal seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Tim Allen, Christina Hendricks, Keanu Reeves gibi yıldızları dinliyoruz.

Ben is Back

Julia Roberts’ın performansının övgülere boğulduğu bir filmle karşı karşıyayız. Uyuşturucu bağımlısı oğlunu bu bataktan kurtarmak için çırpınan bir anne rolünde Roberts adeta kariyerinin zirvesine çıkıyor. Oscar’lı Julia Roberts’a “Manchester By the Sea” ile Oscar adaylığı elde eden genç oyuncu Lucas Hedges eşlik ediyor.

Midsommar

2019’un en cesur, en çarpıcı korku filmlerinden biri var karşımızda. Korku türündeki ilk filmi “Hereditary” ile kendisine hayran bir sinemasever kitle oluşturan Ari Aster’ın bu ikinci uzun metrajının başrolünde, bu sene Oscar’a aday olan İngiliz aktris Florence Pugh yer alıyor. Bir grup Amerikalı genç İsveç’teki meşhur Midsommar Festivali’ne katılır ama başlarına da gelmeyen kalmaz! Tümüyle açık havada geçen bir korku filmi deneyimlemek istiyorsanız, işte bu film o film!

Above Suspicion

“Game of Thrones” ile gönüllerimizde taht kuran Emilia Clarke ve Jack Huston’ın başrolleri paylaştıkları film, cinayetten hüküm giyen ilk FBI ajanının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda oturan Phillip Noyce’u çektiği kült gerilim filmi “Dead Calm” ve Angelina Jolie’nin başrolde olduğu aksiyon macera “Salt”tan tanıyoruz.

Take the Ball Pass the Bal: The Making of The Greatest Team in The World

2008-2012 yılları arasında dünya futboluna hükmeden Barcelona futbol takımının teknik direktörü Pep Guardiola’nın çalışma prensibi, teknik stratejisi, Tiki-Taka futbolu, oyuncular arasındaki gerilimi yönetiş biçimi, Mourinho’yla girdiği rekabet ve kulübün içinden daha birçok bilinmeyen detayın anlatıldığı bu özenli belgeselde Messi’den Puyol’a o döneme damgasını vurmuş yıldızları dinliyoruz.

 


Hibya Haber Ajansı