En uzun babalar günü’ne özel fırsatlar

En uzun babalar günü’ne özel fırsatlar

Vakıf Katılım

Yılın en özel günlerinden biri olan Babalar Günü bu sene uzun sürecek.
21 Haziran en uzun güne denk gelen Babalar Günü için birbirinden güzel ve bol alternatifli hediye seçenekleri tüm Özdilek  Haziran  mağazalarında ve Özdilekteyim.com’da satışa sunuluyor.
Özdilek, Babalar Günü’nü özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.

 

Hayatımızdaki varlıkları tartışılmaz olan babalarımız için beklenen gün yaklaştı… Her ne kadar bizden sadece sevgi bekleseler de onlar için alınacak özel bir hediyeyle yüzlerinde oluşacak o tebessüm, bu sene de Babalar Günü’nü unutulmaz kılmaya yetecek.
 

Babalar Günü’ne özel 19 – 21 Haziran tarihleri arasında 300 TL ve üzeri giyim ve ayakkabı alışverişlerine 50 TL indirim kuponu hediye ediliyor. Hediye kuponlar 12 Temmuz tarihine kadar giyim ve ayakkabı alışverişlerinde geçerli olacak. Hediye kuponu fırsatının yanı sıra Vakko, Altınyıldız Classics, Sarar, Avva, Abbate ve Lufian markalı erkek giyim ürünlerinde, net yüzde 50 indirim fırsatı Özdilek mağazalarında ve indirimlere ek sepette yüzde 10 indirim fırsatı da Özdilekteyim.com’da.
 

Her babanın vazgeçilmezi erkek parfümü çeşitleriyse yüzde 50 indirim fırsatıyla iyi bir Babalar Günü hediyesi olmaya aday. Babalar Günü alışverişinize yakışır zengin ürün yelpazesiyle Özdilek, alışveriş deneyiminize ve özel günlerinize keyif katıyor.


Hibya Haber Ajansı