Sıfır temas ile ücretsiz kapıya teslimat hizmeti

Sıfır temas ile ücretsiz kapıya teslimat hizmeti

Vakıf Katılım

Yüksek kaliteli ikinci el araç satışının güvenilir adresi CarNext.com, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürecinde, sıfır temaslı ikinci el araç satış hizmetini başlattı. CarNext.com’un sunduğu hizmet kapsamında, satın alma süreçleri görüntülü görüşme aracılığıyla online olarak yürütülebiliyor. Satın alınan ikinci el araçlar ise dezenfekte edilerek, aynı şehir içinde tamamen ücretsiz bir şekilde kapıya kadar teslim ediliyor. Böylece, sosyal mesafe kurallarına uyularak toplum sağlığı gözetilirken, tüketicilere oldukça hızlı ve güvenilir bir ikinci el araç satın alma deneyimi sunuluyor.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden LeasePlan’in filosunda bulunan yüksek kaliteli ikinci el araçların satışa sunulduğu CarNext.com, Koronavirüs salgını sürecinde yepyeni bir çevrimiçi araç satın alma süreci geliştirerek “sıfır temas” ile kapıya teslimat hizmetini başlattı. CarNext.com üzerinden randevu alınarak sağlanan hizmet kapsamında, tercih edilen ikinci el araçla ilgili istenilen tüm bilgilere WhatsApp veya FaceTime üzerinden sağlanan görüntülü görüşmeyle erişilebiliyor. CarNext.com danışmanları ayrıca, kullanıcıların beklentilerine en uygun aracı bulmasına da yine online olarak yardımcı oluyor. Bu noktadan sonra tercih edilen araçla ilgili tüm işlemler online olarak gerçekleşirken, araç kapsamlı bir dezenfekte sürecinden geçirilerek aynı şehir içinde ücretsiz şekilde eve teslim ediliyor. Aracı görmeden ve test etmeden satın almak istemeyen kişileri de unutmayan CarNext.com, tüm araçlarını ayrıca yine tüm sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak showroom ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

14 gün içerisinde ücretsiz iade fırsatı

5 yaşından küçük ve yüksek kaliteli araçların yer aldığı CarNext.com’da, satın alma işleminden sonra herhangi bir nedenden ötürü fikrini değiştirenler, diledikleri takdirde satın aldıkları aracı 14 gün içerisinde iade edebiliyor. Satışa çıkarılan ikinci el araçların tüm bakım geçmişi ve bilgilerinin şeffaf bir şekilde yer aldığı CarNext.com, herkes için sabit fiyat sunmasıyla da ikinci ele yepyeni bir soluk getiriyor. Bununla beraber, CarNext.com üzerinden beğendiği bir aracı yakından görmek isteyen kullanıcılar, İstanbul veya İzmir’deki showroom’lara ilgilendikleri aracın transfer edilmesini isteyebiliyorlar. Öte yandan, stokta bulunmayan ikinci el araçlar için CarNext.com üzerinden talep oluşturulup, araç stoklara girdiği anda da doğrudan bildirim alınabiliyor.

Hibya Haber Ajansı