Şekerbank’tan restoran ve kafelere destek

Şekerbank’tan restoran ve kafelere destek

Vakıf Katılım

Şekerbank, normalleşme sürecine geçiş ile birlikte faaliyetlerine yeniden başlayacak olan kafe, restoran, lokanta ve hazır yemek firmaları gibi yeme – içme sektöründeki işletmelerin finansal ihtiyaçlarına destek olmak üzere, %0,79’dan başlayan faizlerle, 3 aya kadar ödemesiz dönemli ve esnek ödeme planlarının yer aldığı kampanya başlattı.

Banka, sağladığı nakit desteğinin yanı sıra kampanya kapsamında Şeker Bonus Şirket Kart sahibi müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde %5 Bonus sunarken, POS fiyatlamalarını işletme sahiplerinin ihtiyaçlarına göre özelleştirecek. Şekerbank, 10 yapraklık çek karnesi kullanımında da masraf almayacak.

Şekerbank, yeme-içme sektöründeki kafe, restoran, lokanta ve hazır yemek firmalarının normalleşme süreci ile birlikte işe dönüş hazırlıklarındaki nakit ihtiyaçları için başlattığı kampanya ile %0,79’dan başlayan faizlerle, 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği ve 3 ayda bir ödeme imkânıyla finansman sağlayacak. Banka, kampanya kapsamında 1 yıl sonra talep edilmesi halinde ilgili kredinin taksiti için ilave erteleme seçeneği de sunacak.

Şeker Bonus Şirket Kart sahiplerine hoş geldin indirimi…

Normalleşme takvimi ile ihtiyaçlarına yönelik alışverişlerini Şirket Bonus Şirket Kartlarıyla yapan işletme sahipleri, kampanya kapsamında yaptıkları alışverişlerde %5 Bonus imkânından faydalanabilecek. Her 500 TL’lik harcamada geçerli olacak Bonuslar toplamda 100 TL’ye kadar ulaşabilecek. Kampanya kapsamında ayrıca POS fiyatlamaları işletme sahiplerinin ihtiyaçlarına göre özelleştirilirken, 10 yapraklık çek karnesi kullanımında da masraf ödenmeyecek.

Tuğbay Kumoğlu: “Yeme-içme sektöründeki müşterilerimizin normalleşme sürecide güçlü bir başlangıç yapmasını istiyoruz”

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şekerbank olarak ekonominin üretim cephesi için mart ayından bu yana destek paketlerimizi aralıksız hayata geçirdik. Ülkemizde koronavirüs salgınına karşı kaydedilen olumlu gelişmeler sonrası geçilen normalleşme süreci ile birlikte, sorumlu bankacılık faaliyetlerimiz kapsamında yeme-içme sektöründeki müşterilerimizi destekleyerek güçlü bir başlangıç yapmalarını istedik. Sosyal hayatın parçası olan kafe, restoran ve lokanta gibi işletmelerimizin yer aldığı yeme-içme sektörü tüm paydaşları ile birlikte ülke ekonomisi için önemli bir sektör. Bu sebeple açıklanan normalleşme takvimi ile birlikte nakit ihtiyaçları artan işletmelerimiz faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam edebilsin diye birçok farklı avantaj içeren kampanyamızı sunuyoruz. ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonumuzun bir gereği olarak bu zor günlerde hep birlikte mücadele vererek, ihtiyaç sahibi müşterilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı